Az ájulat szintjéig pimpelt Brady-zés lassan kihunyhatna, hiszen a bűvös férfi nem volt rossz a New Englandel, de nem volt elég forró! Talán úgy gondolta, Brady vagyok, térjen észhez mindenki, gyerünk már azzal a trófeával, meg az MVP díjjal. Aztán az arcra esés nagyon élesre sikeredett!


 

A körülmények meg a vezető rendező munkájának köszönhetően hosszan lehetett figyelni Nick Folest! A zűrös ügyekben, amikor egy rutintalan fickó simán összeomlana, pláne amikor az ellenfél mínusz 10-ről feljött plusz 2-re, szóval nincs ebben semmi nyavalyaság. Bedőlt, kész, szép, hogy idáig is eljutott, de ez az NFL döntős kabát még nagy rá! Nick Foles így is ragyogó, amit beugróként kihozott a sztoriból, de most már séta légzés, mehet a helyére leülni!

Ehhez képest a srác végig annyira eltökélt volt, mint Bruce Willis és bandája, amikor az Armageddontól megmentette Amerikát! Nem remegett a szája, tiszta volt a tekintete, hideg volt a feje, pontos a keze. Oké, egyszer elszúrta, de abban talán jobban benne volt a szélső banda tagja. Tökéletes volt, nem lapította ki a tét, nagyvonalúan és elegánsan tett arra, hogy ő csak az epizodista lehet ebben a fináléban. Főszereplő semmiképpen nem lehet, erre ott voltak a túloldal marcona vezérei! A philadelphiai Sas 1, Nick Foles, még abban is remek társ volt, amikor behúzták a trükkös etetést! Nyugiban tolta le a kegyetlen szép finálét!

Nekem  Foles a hős, az összes többi kárpótlós hablaty!