Az nem lehet, hogy ezt a kampert csak úgy kihajítsák, túl sokba lenne a felmondása, iszonyat a gázsija, jól körbevette magát egy okos szerződéssel, különben is csúnya meghátrálás lenne ez, az ő ide hozatalánál erősítők súlyos kritikája! Amúgy mekkora arc ő, BL-győztes, megmondó ember, és különben is kijelentette: az egészről ő aztán végképpen nem tehet, mindenki más rontott, remek taktikát talált ki, amiket szuper edzésen dolgoztak precízzé!


 

Aztán hétfő délután Isten nyilának veszprémi kezelője, Dr. Csík főparancsnok kiradírozta Vranjest a helyéről, ami még hagyján, valószínűleg bizalmi emberét, a tök ismeretlen második tréner svéd fickót is, és ha ez nem lenne elég, most jön a nagy durranás: Eklemovics Nikola klubigazgató is lapátra került! Ez aztán a tisztítótűz, csettinthetne a klubért rajongók népessége! Amúgy a csapat névadója erős kis hételejét húzott meg: egy hivatal 65 milliós büntit vert rájuk, cserébe Vranjes kirúgása miatt címlap sztorin olvashatták a nevüket, talán egész Európa-szerte!  A tavalyi bajnokság óta egyre eszkalálódott a kirakat klubnál a helyzet, a vasárnapi hazai bukás után kicsúcsosodva! A megoldás anyagi része sem válik senki dicsőségére, a svéd főni szépen kasszírozhat, esetleg elcsíphet egy potya helyet valami német klubnál, nulla idegesség! A lelépése után Vranjes egyből elkezdte magát tisztára mosni, naná, ez az ő stílusa!

Egy kis nehézség azonban továbbra is a hírekben tartja őt: Vranjes a magyar válogatott irányítója, és bizony elég furcsán adja ki, hogy klubjától kirúgták, a szövetségnél viszont pozícióban maradhat! Mi a biztosíték, hogy kapitánysága alatt tudása legjavát adja majd a nemzeti együttesénél, amely országnál elbocsájtották? Hol az ő hitelessége?

Ennek a kínos helyzetnek a megoldására kell még várni egy cseppet!