Talán az ő személye befolyásoló lesz, hiszen a szurkolók bőszen éltetik a játékosként is fineszes férfit. Állítólag ő rakta le a német variabútor Oenning csúcsszuper csapatának az alapjait, ja, egyébként a tökre érthetetlenül Magyarországra ruccant dajcs hullajtotta ki az első ligából. Szanyó mester, aki javítani érkezett kiderült bősz, bátor újító.


A DVSC elleni kupa meccsre csupa fiatal kisgyereket áztatott a mély vízbe. Ezzel akár példamutató is lehet, aztán még az is áll, hogy a kényszer vitte rá, igazából mindegy is! A frissítő tulajdonsága, nem hogy a labdarúgásban, a többi sportágban is eléggé kemény, szokatlan. A különböző bajnokságokban nem, vagy alig fiatalítanak magyar tehetségekkel, inkább vesznek félig, esetleg totál kiégett, csak a pénzre hamukázó külföldit, gyorsan a feszítő jelenre összpontosítva megoldják, velük ne veszekedjen senki, a jövő meg már úgysem érdekli ezeket a népeket, mindig kirúgásra készen állnak, amit lehet összezabrálni a magyar pénzből.

Amúgy elég kemény volt kedd esti Magyar Kupa meccs. A debreceniek szeme amúgy jól felakadt, mert a fiatalság masszív ellenállást hozott ki, kicsit arra gondoltak, az embéegyes arcukkal: elég csak a cipőjüket kidobják a kezdőkörbe, mindenki hanyatt dől, aztán csuma, haza. Ehelyett szikrázóan kemény Vasas, kaptak egy elsőre talán-talán megadható tizenegyes, ami a sokadik vizsgálatra semmi okot nem mutatott! Férfias ütközés, még csak nem is látványos neymarozás, test-test elleni küzdelem, majd a meglepő ítélet: büntető. Ettől a második részre begerjedt a hazai csapat, olyat toltak, a Lokistákon, majdnem belebetegedtek, egyenlítés, a végére meg egy frászt és kiesést hozó, rosszul megpattant lövés! Keserű nyilatkozatok, fájó a befejezés.

Viszont!

Nagy bátor tábor volt a Vasas, jó lesz a jövő.