Nagyon jól sikerült az antréja, egyből beelőzte az összes elődjét a csinossági listán, mert tényleg ilyen fess belga embert nem hordott még hazai címlap! Aztán már csak arra forgolódott a meglepetéstől megroggyantott népesség, akkora pazar hírek jöttek az új fejes felől Belgiumból!


Csak úgy záporozott a sok ismeretlen, de hitelesnek tűnő információ! Azt itthon is ismerhette az ember, hogy a 30 év alatt letolt 23 klub nem különösebben nagy bizalmat gerjesztő, arra meg még erősebben kellett figyelni, hogy Leekens idő előtt gyorsan lelépett, ilyen-olyan indokokkal, plusz kiforgatták a ruandai szövetségi kapitányi posztról is! Ide meg jó lett! A semmiből feltűnve hirtelen borzasztóan fontos lett neki a magyar válogatott megvarázsolása! Ennek a melónak az elérésében erősen tolta őt egy menedzser iroda összes pedáns munkatársa, akik jóféle megmentőként is beadták magukat az MLSZ parancsnokságára!

Leekens azonnal elindult és szép gondolattal látta el a hon fiatalságát! Uccu, menjenek külföldre! Remek ötlet, ebben sejlik a felemelkedés!  Az izlandiak- hőha, egy fogorvos szövetségi kapitánnyal- úgy alakították a nevelési programjukat, hogy látatlanba viszik a fiatalokat külső országba!

Az a helyzet, hogy  a Kárpát-medence stadion programjában pont az ellenkezője zajlik! A semmittevés jó melegébe igyekszik vissza jutni a tehetség! A pokolba kívánják a nem magyarul beszélő bajnokságot, az idegenek hülye szokásait! Idehaza itt látják megvalósulni a messziről is jól látható álmukat. Ugyan úgy, mint az idekeveredő külföldiek, akik szintén megneszelték a könnyű prédát és szépen ellebegnek itt!

Möszjő Zsorzs, kíváncsian várjuk az újabb jó tanácsot!