A nyáron a napról napra súlyosabb hírek érkeztek, Gulácsi Péternek mennyire húzós lesz az élete lipcsei klubjában. Persze, idehaza nem akarta senki elhinni, mi az a helyzet, amiért az itthonról láthatatlan helyzet az RB-nél újabb kapust igényel! Hagyjátok már, morogták idehaza, ez a srác hős, micsoda bravúrokat komponált a válogatottban?


Mit láttok ti ott, marhafelsál szájúak? Nézzetek már szét, a srác hogyan bűvölt a válogatottban? A hátán vitte a csapatát a Bundesligában, nem volt olyan hét, hogy ne ő lett volna az erős karakter! Erre ráhoznak ismeretlen, nyeretlen kétéveseket? Ugyan már, mi ez az egész cirkusz? Egészen szombat estig simán kipiszkálhatta a szálkát a népesség Gulácsi körme alól, bár már az Andorra elleni vereségnél bevillant az ember gyengesége! Ahogyan futkosott a gólvonalon, már az kicsit zaccos volt, de ott még a védők bénasága enyhített valamit a feszkón!

Szombat este viszont nem volt semmi mentség! Svájc ellen aztán a kétely erősebbé vált, mint valaha! Szóval, igen, ezt látták korábban a külföldiek Gulácsi mozgásában! Ekkora hibát, sőt hibákat nem lehet csak úgy elnézni! A bizonytalanság, a rettegés ezt hozta ki tragikusan. A gyatraságból szép összefoglaló lesz az Eurosport „watts” nevű bulvármagazinjában, ahol a hatalmas bukásokat, nevetséges szitukat veszik bitang erős fókuszba, kellemes szórakozást, könnyű élvezetet adva a nézőknek!

Aztán itt egy újabb kétely, de ez már a masszív összeesküvés-elmélet lovagjaiból esik ki! Az 5-2-es kivégzés után visszanézve, felmerülhet, hogy talán nem véletlenül sárgázódott ki erre a meccsre az egyik állítólagos kulcs játékos! Ki a francnak hiányzik a sky boxban magyarázkodni a súlyos csapás miatt?

Amúgy meg a játékosok hogyan élik meg az újabb szörnyű bukást? Annyira mély érzelmekkel, mint az örökké kitartó szurkolók, vagy mint egy szenvtelen arcú postás kisasszony?