Kizárt, hogy nem gondolta végig, akármeddig is rejtve maradhat azon a pályán, azzal a közönséggel, amelyet ő látványosan imádott, és őt is rajongásig szerettek! Pláne, hogy a hírek szerint pont a Fradi kispad felett kapott helyet, oda szólt a jegye!


 

Busai Attila professzionális, érett korban lévő magyar labdarúgó, csapata vezére, edzője kulcsembere! Abban az évtizedben próbálta elsummantani tilos életét, amikor egy nála sokkal nagyobb kaliber, Wayne Rooney zárt körben elkövettet súlyos piázását, majd smárolós jelenetét az eseményt követő 10. másodpercben már az egész földgolyó élvezhette!  Ebben a tömegben nyilván ott volt a klubja média megfigyelője, pechesebb esetben talán Coleen is, a felesége!

A 21. század nagy csúcs terméke a sok okos elektromos szerkezet. Ezek a gépek mindent tudnak, csak energia meg térerő kell! Aztán a minimális hírnévhez elég egy gyorsa belépés a netre, a másik oldalon meg indul a szívás! Rooney elment egy kicsit szörpölni a haverokkal, elébb önkéntesen beadta a fizetés egy részét a kaszinóba, esetleg nyert, aztán gyia bandázni a spanokkal!

Elképzelhetetlen, hogy Busai Attila nem számolt az ártatlan fanokkal, akik mikor meglátták a stadionban sikoltoztak, majd lőttek róla pár képet, rosszabb esetben szelfit. Ugyanakkor a józanabbak agyába azonnal beömlött a kérdés: mit keres ott Busai, amikor csapata, a DVTK éppen bajnokit játszik? Annak ellenére, hogy eltiltották a játéktól, a társait kellett volna figyelnie!

Busai miért hitte, hogy titokban marad az egész?  Extra pechje, hogy edzője karakán férfi. Szokatlan eset itthon. Bódog Tamás védi, embereit ahol tudja, de ezt nem hagyhatta szó nélkül! Látványosan nagy büntetés kapott Busai önnön hülyesége miatt.

Ezután jönnek még a szurkolók! A hazaiak talán nem annyira, de az ellenfélé simán megtalálja őt!