A tervezett öt menetes villongásnak az lett a vége, hogya negyedik részben McGregor kikészült, elvörösödött, életéért küzdő fejét éppen csak kimenekítette ki a bíró a megvadult, bosszúra szomjas dagesztáni születésű, kiskorában medvével birkózó Habib izmai közül!


Eddig a történet arról szólt, hogy a két erős harcos összeméri az erejét, előtte jó nagy felhajtást rajzolnak a muri köré, kicsit még üzengetnek, esetleg a sajtótájékoztatón össze is ugranak, mutatván mennyire bőszen akarják a másik vérét kiengedni a szőnyegen, szóval minden a terv szerint haladt! Az orosz győzelme viszont szabadjára engedett pár nem tervezett eseményt! McGregor és emberei az előjátékban vaskos hangon osztották Habibot és társait, segítőit, durván beleálltak a savazásába, nem kíméltek senkit, kapott a másik oldal stábjából mindenki! Szóba került a vallás, apa, anya, a spanok, Oroszország, kutyák, macskák!

Ez a masszív sérelem cunami jutott Nurmagomedov eszébe, aki a győzelme kihirdetése előtt kiszökkent a ketrecből, hogy pár pofonnal kiegyenlítse a számlát! Onnantól vált majdnem olyan izgalmassá az esemény, mint maga a ketrecharc! A nagy mafla biztonságiak hirtelen nem is tudták kit védjenek, kit vegyenek ki a szabadtéri flash mob-ból, tehetetlenül kapkodtak ide-oda! A meccsre kirendelt zsernyákok sem igazán értették mit tegyenek, amúgy ki a rendbontó! Az egyik egyenruhás a nagy zűrzavarban úgy seggre ült, majdnem leesett róla az összes ráaggatott felszerelése, vicces volt! Meg az a sok tohonya, zsíros, nagydarab rendező, akik a kezdéskor szűkre feszített szemmel vezették be a versenyzőket,  a spontán bunyóban üres tekintetű kóválygókká redukálódtak! Egy igazi Rejtő Jenős kocsmai szeánsz alakult ki! Persze felmerült a kétség, hogy ez megrendezett bunyó volt, hogy a nézők extrában is kapjanak valamit!