Diszkont mennyiségben teszik ide az életüket, főként az utóbbi időben, amikor elterjedt, hogy Magyarországon nagyon erős a sportban a pénz, időben oda is adják! Ha valaki megúszásra és számlája feltöltésére törekszik, pont baba hely, a felelősség meg szinte nulla!


Bukdácsolásnál majd jól elmagyarázzák ezeknek az oktondi vezetőknek, hogy ők, csak is ők, a külföldi edzők tudják a tutit! Az ne zavarja egyik elnök urat, hogy közben nevetségessé vált az egyesület, égnek a csapatok, mint a szalmabála. Kiderül az igazság, tré a magyar sportoló, itt nem lehet eredmények eléréséhez alkalmas embereket találni! Hosszasan lehet orránál fogva vezetni a közösséget, egyszer úgy is beesik egy mutatós eredmény, amit aztán pajzsként maguk elé tartva, tovább oszthatják az észt! Ugyanezt a hullámot meglovagolva muszáj és szabad még zsírosabb szerződést követelni, lehetőleg olyan időpontban, amikor senki sem számít rá, minimalizálva a kockázatot!

A magyar edzőknek fele ennyi türelem nem jutott! Csak a melegítős megváltók zajonganak, hétről-hétre mohóbbak, egy idő után ugyan arra jár a gondolatuk, meg a szájuk! Rossz itt kérem minden, de hát ilyen az anyag!

Romániában pont telibe tettek arra, hogy mekkora istenkirály Christoph Daum germán megváltó-edző! Káprázatos eredmények a múltból, annyi arany percet okozott a világban, azt hitték pont jó lesz! Nem ez történt! A taknyolások elején a szokásos dráma, gáz ez az egész, a német fő megmondó nekiesett a közegnek! Erre a románok, egy jóval erősebb futball generációval, felhördültek, és kivágták Daumot a töketlenkedése után!

Magyarországon a külföldi szemfényvesztők bármeddig képesek színes kavicsot dobálni a háziak szemébe, következmény nélkül!