A legutóbbi, második összejövetel is Oaklandben mutatkozott, a nézőtér is tiszta sárga volt. Nagyot nem kellett melózniuk a helyi civil erőknek, annyira hurka volt a Cavaliers. Csak és kizárólag LeBron James mutatkozott hatékonynak, a többieket azért hozták el, hogy leszálljon a repülő, tehát a súly miatt voltak fontosak. Sokat nem kell gondolkodni, kutatgatni ki volt erős a Clevelandből. LeBron mellett a szép nevű Kevin Love dobált még hatékonyan, de ők ketten egész soványan néztek ki az ellenfél erőtől feszülő komplett csapatával szemben.


 

A Golden fő ereje, ez a Curry fiú, a fogvédője örökös rágcsájával olyan enyhén irritáló, bőrviszketést okozó arc, ám piszok jó kosaras! A 2. meccs végére megint kiforrott ez a vélemény. Hiába James rengeteg egyéni akciója, Love tripla sorozása, nem társult hozzájuk a többség. Jól mutatott a Gavallérok  lepattanózása, de ha nem társult hozzá eredményes támadás befejezés, megette a fene az egészet!

Bezzeg a túloldal! Mély alázattal, remek formában pattogó pléjerek, aki beszállt a kispadról, lökött egyet a csapaton! Végig látszott a dominancia, nem esett vissza a pontbeli differencia! Azt viszont elképesztő volt látni, hogy ezek a két és fél méteres ipsék milyen döbbenetes sebességgel vágtatnak védekezni, ha eljön a pillanat! Gyakorlatilag három lépésből értek saját palánkjuk alá, úgy, hogy rajtuk lógott az ellenfél. A pozíció szerzésért vívott párharcokat csak a ketrecharcos Sergio Ramos kezelni volna, de hát ő meg törpicsek ezekhez a srácok képest!

Lehet, hogy a következő 3. meccsen eldől minden!