A páros harcának végeredménye: az ATP listán legmagasabban jegyzet magyar nagymenő nem indul a csehek elleni Davis kupa mérkőzésen! Ez a jelen állapota, de ahogyan látható, ennek a mérkőzésnek súlyos előzményei voltak! Az egész úgy indult, hogy Fucsovics Márton a manapság olyan divatos és harsogó platformon, a fészbukkon erőteljesen kritizálta a sportág központi szerverét! Szerinte ott nem úgy mennek a dolgok vele kapcsolatban, ahogyan azt a normális élet adná!


 

 Megalázottság, kiszolgáltatottság, megannyi csúfság nehezíti az életét, sportszakmai karrierjét, és ő ezt nem kéri! Váratlanul partnerként, hívatlan vendégként Fucsovics oldalán feltűnt egy másik hazai éljátékos, Babos Tímea. Afféle keresetlen Hopman kupa párost alkottak. Babos ráerősített férfi partnere gondolataira, kifejtette. Ő is érzi a vezetés bizonytalanságát, szervezetlenségét és neki is kellően rosszak a tapasztalatai az üggyel kapcsolatban! Sőt, hogy a duó ne legyen szakmai támogatás nélkül, beállt a szóváltásba, ekkor inkább még csak szónyilazásba Sávolt Attila, Fucsovics edzője és Temesvári Andrea teniszlegendanő!

Ők sem aprózták, sőt keményen beleerősítettek az előttük szólalók gondolataiba! Erre már mozdulnia kellett a szervezetnek, nem aprózták, a szokásos rövid ritörn után egyből a pénzhez tolták a vita témáját, elég szép összegek kerültek nyilvánosságra! Ettől még jobban begerjedt a négyes, odasóztak ismét, bemutatva: nem hagyják annyiban az ügyet! Mondjuk, éppenséggel ők könnyen megtehetik, csak maguktól függnek! Ha jól meg a játékuk, dől a lé, nincs nehézség! Szemben mondjuk egy kecskeméti kislánnyal, aki erősen kitett a szakosztályától meg persze a szüleitől, és naná, hogy a szövetségtől is! Ment az ütésváltás, ennek a vége pedig egy kemény, és visszavonhatatlanul pont: Fucsovics Márton nem lép pályára a csehek elleni Davis kupa mérkőzésen!

Lehet gratulálni mindenkinek!