Ezeknél a szerencsétleneknél egy hónapot szépen le lehet élni 1000 euróból! A maradék meg mehet a bankba! Mi, idegenek jó takarékon élünk, edzünk, játszunk vagy alszunk.  Ruhára nem kell költeni, megkapjuk a melegítőt, csak a „Szerencsejáték” feliratot kellene valahogyan lekoptatni! Szóval rém olcsó hely, kicsit bohóckodunk, jók a csajok, szeretnek is minket, hiszen gazdagok, szépek vagyunk, finomakat eszünk, mert itt elmondhatatlanul ízes minden, aztán büfikézve haza megyünk, otthon meg nevetgélve elmeséljük a kézilabda Svájcában mi az élet, mekkora paradicsomi állapotok uralkodnak ott!


 

A Pick Szeged amúgy is ég, a bajnokságban két meccset kellene megnyerniük, a Veszprém elleni, az sem megy évek óta, ráadásul most odapiszkított a Kalász is. Állítólag edzőbuktatás a téma, azért taknyolnak egyre sűrűbben, a vastag szemöldökű spanyolt tréner a célszemély. A klub vezetése a vereségek után csípőből tagadta, hogy lapátra tennék Pastor-t, de a nagy könyv szerint, amikor ez szóba kerül, általában akkor következik a kirúgás. Ha már kirúgás: Alilovics kapust kitették a Telekomból, a szabad prédára egyből ráugrott a Szeged, különben a horvát is nagyon akarta ezt!

Rettenetes a gazdasági ereje a magyar bajnokságnak, szívesen emlegetik, hogy milyen erős! Egy frászt! Úgy erős, hogy ezek a keljfeljancsik időben megkapják a rahedli pénzüket, különben égő az egész. Ahogyan kiteszik a lábukat a jó akol melegből, zakó zakó hátán! És nem a Május 1. ruhagyárban!

A Veszprém az új gazdával azonnal húzott egy erőset! Sterbik Árpád, a régi ketrecharcos rájött csak jó neki itt, a fizu duplája a réginek, igazából az sem számít,ha nem nyer semmit!

Körbeértünk!