A Ludogorecről sok jót lehetett elmondani, a párharcból nem véletlenül őket adta ki esélyesnek a szerencsejáték, de most bukó tippet adtak, az ostoba szorzójukkal! A felcsúti sem volt egy sziporka 90 perc, sőt bátran lehet inkább monoton, konok menetelésnek nevezni a hazaiak játékát, de kit érdekel, ha a győztes, a továbbjutó a magyar bajnok volt?


 

Kellett ehhez egy kis mázli is, hiszen a bolgárok egyik légiósa annyira sután csalta a játékot, holmi kutya esésekkel, hogy a tökös osztrák, aki totálisan korrekt volt a második sárgás esetnél, csak a szabályokat alkalmazta, szóval a piros lap teljesen kijárt az agydonornak! Abban az időben esett ez, amikor bőven volt idő, hogy esetleg szép legyen a Ludogorec szerda estéje! Dupla sárga, kiállítás, lehet ezen nyammogni, jogos volt-e vagy sem, a törvény mindenkire vonatkozik, különben meg mindenki annyira marha, amennyire neki jó!

A száraz tényen túl, hogy a Vidi továbbjutott, jó volt, hogy Kovács István úgy futballozott, ahogyan az olimpia bajnok névrokon öklözött annak idején! Ha Kovács ezt a formát hozta volna korábban, egészen szép íve lehetett volna a karrierjének! Így sincs baj, csak már nem akkora a magasság! Szóval szépen iparkodott a középpályás, kollégája viszont meghökkentő gyatra példát hozott fel! Huszti Szabolcs egy tuti helyzetben, amit eddig tízből tízszer bevert, most olyan béna volt, óriási ziccerben, hogy senki nem hitt a szemének! Ekkora profi életpálya után egy ilyen könnyű préda ziccert így elszórakozni, blőd eset!              

Munkával, akarattal, fogcsikorgatva tovább jutott a Vidi! Az összes többi nem számít!