A Debrecen-Felcsút Magyar Kupa elődöntőnek amúgy is kevés izgalmi tartaléka volt, hiszen a vendégek meglepő módon odahaza lesimázták a bajnokságban sokkal kanosabb Lokit. A 4-0-át csak egy Barca képes elherdálni, ráadásul úgy, hogy a katalánok kaptak egy gól, szemben a Puskással.


 

Maga a mérkőzés nem volt rossz, közben, a közepes tempó mellett maradt idő azon töprengeni, hány játékos húzta ki magát a fényes karrierből a szürke mába! Igazából a Jövő Temetője is lehetett volna a Debrecen stadionja, a lelátói félhomály kellő drámai hátteret adott hozzá!

A vendégeknél a pályán volt az a Radó András, akitől Szombathelyen mindenki elalélt. Lényegi tehetségnek tartották, a gazdag pesti meg vidéki rokonok is összevesztek, kié legyen a srác játékjoga! A többi szegénység csak dédelgette a gondolatot, mekkora királyság lenne Radó András a csapatában. A nyurga csatár a Fradit választotta, naná, a fővárosi csapat népszerűsége erős nyomaték a forgatásban. Radó jött, aztán ment a Puskásba.

Ott tartja azt a formáját, ami miatt már csak a legyintés érzelme jut neki.  Póor Patrick sem azt mutatta, ami miatt az MTK-ban imádták, Spandler pedig nagyon szerencsés, hogy eddig is eljutott a labdarúgóként! A Lokiban Tőzsér játéka inkább Huszti óvatosságát hajazza, semmi extra, nála a lassan lelépő focista tutista mozdulatai egyre gyakrabban láthatóak!

A jövő elsuhant, a Debrecen meg kiesett a Magyar kupából!