Üzenetek a levegőben a bukaresti oldalról: ez a Győr már nem olyan, sok a hiányzó, mi nagyon egyben vagyunk, meg a szokásos berosáltatós duma. Ez ugyan mostanra derült ki, mert az elődöntő végére olyat odapörköltek a magyar csapat tagjai, hogy a vakszos doboz adta a másikat! Egyszerűen értelmezhetetlen mire alapozták az arcukat a román nők? Jó, voltak rosszabb szakaszok az ETO életében, ám ez még nem alap a nagyozáshoz!


 

Nagyot küzdött az összes ETO mezes nő! A második rész söprése egészen szenzációs volt! Ennek a legmutatósabb jele az ellenfél időkérésénél kerekedett ki! A román asszonyságok arca totális csődöt mutatott, talán nem belemagyarázás, a román, góré, - aki amúgy svéd, Per Johansson- is laposodó energiával magyarázott a beosztottjainak. Betonkeménységű védekezés, merész támadás befejezés, nyomokban sem található remegő kéz, tökéletes végjáték, ennyi elég volt kivezetni a Bukarestet a fináléból. Tökéletes nap, annak ellenére, hogy kicsit félős volt a felvezetés! Ki vagy melyik csapat lehet egy ilyen oroszlánölés után az ellenfél? Nem mindegy?

A végére jött még egy kis kedvesség is! Ambros Martin magyarul válaszolt a meccs értékelésénél, igaz nagyon szorított mindenki a mondatfűzésnél, de azért hat Magyarországon eltöltött év után sikerült két jó tőmondatot kipréselni a szezon után távozó fejesnek! Mondjuk Spanyolországban hat hét után kiperkálták volna azt, aki még nyögni sem tud spanyolul!

Szép minden, lehet ünnepelni, nagyot ment a Győr, beigazolódni látszik a teória: kell ennyi jó külföldi játékos, ha a magyar csapat a világ élvonalához akar tartozni!

Sikerült a döntőbe jutás, kalandra fel a fináléra!