Jó kis tréfák születtek, ehhez hasonlóan sikeres az életből kimarkolt telefonos üzenetek kavalkádja. Igazából semmi extra elvárás nem volt a Trollfocival, csak a szórakoztatás, egy kicsi piszkálás, a törődés éreztetése! Napról napra szaporodtak a hozzászólok, egyre erősebb lett a számítógépes véleményformálás! Olykor más oldalak is átvették a Trollfoci felmérését, mint legutóbb, amikor arról kérdezték az olvasókat: maradjon Storck vagy inkább ne.


 

Aki rendelkezik megfelelő humorral, elég okos ahhoz, hogy elviselje, ha ő a célpont, kellő iróniával rendelkezik, és saját magán is képes nevetni, akkor eléggé szórakoztató az oldal! Félmillió feletti a követők száma, és az is biztos, hogy a focisták legalább annyira figyelik a Trollfocit, mint a mindennapi betevőt, a Nemzeti Sportot.  Ha úgy adja az élet, ezen a felületen kaphat egy kis csípőset, gúnyosat, de olykor szépet is a sztárjátékos, az edző, a menedzser és persze a kommentátor. Nincs kivétel.

Focicsapatot is szervezett a Trollfoci, cseppet sem lógna ki a mennyei bajnokságokból, de a biszem-b@szom ligáktól távol kell őket tartani! A legfrissebb: saját kocsmája is lett a bandának! Ennek a megnyitója egy klassz eseményhez kapcsolódott: a Petőfi Rádió és a Szerencsejáték Zrt. közös akciójának győztese a Trollfoci lett. Nyertek 1 milliót, ezt átadtak a Magyar Mentőkutyás Szervezetnek!

A megnyitó második részében Magyarország egyetlen, általánosan elfogadott és szerettet kommentátorának, Hajdú B. Istvánnak a megjelenése tette ünnepélyessé a ceremóniát! A tévés szerepe nem volt könnyű, hiszen pont egy csúfos égés után kellett őszintén beszélni a munkájáról, amihez persze ez a vereség is hozzátartozott! A tőle megszokott remek formában ezt is megtette!