Még pont időben kapcsolt a prezi. Tisztára olyan, mint ha ott alvós bulin járt volna Csipkerózsikánál, majd megcsókolta a rideg hétköznap neymar-i 222 milliója, kipattant a szeme és azonnal szigorúba teszi magát!


 

Annak a szervezetnek az elejéről lóbálja - igaz még csak szolidan - a kardját, amely röhög mindenki arcába, irgalmatlan pénzeket kaszál a BL-, EL-sorozattal, újabb és újabb versenyekre kényszeríti a kifacsart focistákat, viszont meleg kapcsolatot ápolva a még több pénzre áhítozó hivatalos ember kereskedőkkel. Az UEFA licenszesekkel!

Azért az pompás, hogy az elnök még idejében reagált a Neymar-os bulira! Ebben a robbantós nyári sztoriban található egy kis ravaszkodás! Az játékos pörgetett a kiszabadulása érdekében 222 millió eurót, akinek a menedzsere, előbb édesapja, kellően saras a brazil srác Barcelonás igazolásában! Felettébb kínosan vigyáz arra, hogy olyan szegénység, mint amiből indultak, soha, de soha többet ne forduljon elő, tehát ahol lehet, kicsit okosít. Akár adót is csalhat, de fekete szerződésekkel simán becézhető! Erre apa meg a fiú kihúz a háztartásból 222 milliót, majd bevonul a PSG-be, akik aztán egy újabb pénzügyi csavarral elkapják Mbappét. A másik nem akciósan olcsó játékost!

Az, hogy a többi klub honnan vette az irgalmatlan mennyiségű pénzt a shopizásaihoz, most nem téma. Csak a hang, Ceferin hangjának a felcsattanása izgató! Mit tervezhet az UEFA mondjuk az arab vezetésű Manchester City visszafogására? A PSG szintén ilyen vezetéssel csűri csavarja a szabályokat. Vagy a Barca!

Érdekes lesz ez a csörte!