Viszont az örege Mats Hummelsre soha nem villant akkora reflexió, mint mondjuk a főgyökér Sergio Ramosra , Pepére vagy a nagy kandúr Pique-ra!Esetleg egy jó besüteményezett Devecserire!


Szóval Hummels! Ez az oltári jó fiú, bár még csak 58 talán 60. alkalommal lépett pályára a német válogatottban, örökké lenyűgöző teljesítményt adott elő és olyan, mint ha legalább 100 éve tolná, talán még Beckenbauer mellet is iparkodott! De hol volt még akkor 74-ben?

 Elemző írói azt tartják Hummels nagy előnyének, hogy a zűrös szitukat kedveli, abban a hűvös nyugalma egyszerre elegánssá, meghökkentővé, lenyűgözővé válik! Eltűnik mellőle az összes pánik rohamozó, kitűnően érzi mi a legfontosabb teendő a vészhelyzetben! Ez már akkor is jellemző volt rá, amikor a Bayern eltolta magától, pedig aztán ő is meg a családja is a rekordbajnokra tett fel minden lapot! Átigazolt a Borussia Dortmundhoz! Azok a bajor szakik, akik megélték ezt a pillanatot, károgva csattogtak, miért kellett elmennie ennek a legénynek?  Ős Bayernes-ként a csillagok közé emelte a BVB-t, ikonná vált, Subotic-csal meg áthatolhatatlan gáttá! Ami még roppant kiváló Hummelsben. hogy igen gólerős! Itt a kapcsolódás! Egy már-már bukni látszó csehek elleni vb selejtezőn jött a fekete buksija és bestukkolta a kapuba a labdát! Előtte persze nagy király volt a védelemben, aztán még arra is futotta, hogy a csikócsapatot megtaszítsa a győzelem felé!

Mats Hummels remek futballista, kitűnő gólvágó, szép, gazdag férfi, csendes celeb!

Jó látni őt!