Történt, ami történt, igaz az elég látványosan, sok még a megbeszélni való a ketrecen belüli, illetve az azon kívüli bunyó miatt! Egyre szaporodnak az oknyomozó írások, igaz már az után is jöttek felvilágosító jegyzetek, hogy miért verekedett össze a közönség, pár edző, biztonsági arc, kinek a kezére csaptak bilincset a mafla amcsi zsaruk!


Nurmagomedov már nem annyira pörgeti a sztorit, a meccs utáni sajtótájékoztatón kiejtette gondolatait csócsálja a világ. Első és utolsó nyilvános beszédében több durva részletre rámutatott, közben nem feledkezett meg önnön marhaságáról, ami miatt apácskája csúnyán elveri őt odahaza! Szóval, ha a szabályok mindenkire érvényesek, akkor az legyen úgy! McGregor igazi nagymestere a meccs előtti felhozó szemétkedésnek, állítólag ezért imádják őt! A Mayweather elleni ökölvívó meccset is úgy ívelte magasba, nem mellesleg akkor is pofán vágták egy zsák pénzért, hogy durván beugatott a híres ökölvívó ellenfele aurájába! Állítólag emiatt zabálják az ír trógert! Hasonlóan gyökérkedett a Habib elleni előjáték alkalmával, persze ezt sokan a show-hoz szükségszerűen tartozó, a cirkusz egyik látványelemének tartották!

Erre mutatott rá az orosz bajnok, hogy ha a másiknak szabad ezt a részt hoznia, akkor a következmények sem csak abból álljanak, hogy a balhét látványossággá kiemelő arc kapjon büntetést! A szövetség, persze csak az oroszt savazva, rengeteg büntetéssel vizionálva a jövőjét, az összes címéről lemondatva! Miközben tudja a közönség, hogy Nurmagomedov tuti legjobbja szakmájának, csak egy kicsit darabosabb, konzervatívabb a háttere! Ő igazán a küzdelemre dominál, nem dolgozta fel a biznisz kegyetlen, csak a totális nézettséget, gigamega bevételt hajkurászó gépezete!
Érdekes lesz megvárni a folyamatosan rikácsoló, a tényeket lazán, a helyzetet inkább súlyosbító, mint sem kijavító, persze McGregor-ral szimpatizáló vezető brancs végső döntését! Ha valami kimondanak, ami nem az igazságot adja, abból lesz aztán a nagy cirkusz!