Jöhetett a csapathoz csodatévő, de puha kezű spanyol edő, aki aztán maga is megunta, hogy az emberei tesznek a fejére, fájdalmában, sikertelenségében maga is kidumálta a világnak, hogy mennyire amatőr a keret, kicsit mentegetve magát a bukdácsolás alól, és felkészítve agyát a kirúgásához!


A szörnyűséges idei szezonban már kidobtak két arcot a keretből, az sem segített, sőt a helyzetet súlyosbítását mutatja, hogy egyikük, Ugrai számlázó támadó csatár a görög bajnokságba becsöppenve elkezdett a játékkal törődni és önti a gólokat, úgy, hogy nagyjából három hete ismeri a kollégáit! A másik hangadó, amit persze ő kikér magának és semmit be nem ismer, Busai számlázó egyelőre nem villog olyan fényesen, mint spanja. Valószínűleg neki is jót tenne egy kis levegőváltozás, úgy fest jó az itthoni nihil! Fradi meccsre látogatás, egy frankó kis tetkó, valami tuti guba, csajok, satöbbi!


A DVTK viszont nyílegyenes hasít a második liga irányába a Szombathellyel egyetemben! Érdekes, hogy mind a két klub kapott egy tényleg gyönyörű stadiont, aztán onnantól kezdve csak pusztulás az életük! A vasiak kicsit még gondolkodtak, hogyan állják a vatta új épület rezsijét, ez is megoldódott, a borsodiak küszködésére meg kitalálták, hogy a szurkolók kapjanak részvényt a klubtól és akkor azzal együtt felemelkednek! Így sem megy! A kiesés huzata viszont szépen elkapta a Tajti családdal megerősített DVTK-t, a vezetésnek kellene valami olyat kitalálni, hogy az egyébként jóban és még a mostani rosszban is velük tartó szurkolók hogyan ne vendettázzák meg őket a játékosokkal együtt! Kínos a szitu, a gazda kényelmetlenül feszenghet, a pénzét, amit beleölt sehogyan sem látja, közeleg a végső elszámolás! Ebben a feszkóban még az is benne van, hogy a tulaj lelép, onnantól pedig jöhet a még nagyobb káosz!