Főként, amikor letépték a francia kakas taraját, és a multimilliomos PSG is lógó orral szivárgott vissza Párizsba a vasárnapi BL-meccse után! Jó, persze ilyenkor kicsit bátrabban álmodik a hungarikum, sokkal többet belelát a jövőbe, mint amit maguk a játékosok vizionálnak!


Az sem volt véletlen és nem a győzelmi ittasság adta Bodó Richárd szája, hogy hóha, okosan csak, az ősz nem számít semmit a királyok sorozatában! Talán ez valami apró kis figyelmeztető előjel volt a németek büszkesége elleni viadalra. Különben inkább a józanságnak felfogható hangnak tűnt, nem pedig a kishitűségnek meg a félelemnek! Az okos edzők egy jó, mutatós sorozat után, amikor a „bab is hús”, titokban nagyon várják, hogy valaki pofán vágja a dolgozókat, és ez a tasli lehozza őket a biztos talajra, még mielőtt nagyon elröpülnének. Hát bejött! Mondjuk a Flensburg abból húzott magának hasznot, hogy döntő, az ellépésre szolgáló momentumban nem volt eléggé koncentrált a szegedi csapat. Az a három támadásból négy kapufa az nagyon odavágott az eredménynek, ebben ott volt egy üres kapus hibázás! Ja, hát így kicsit savanykás az élet, nem volt extra teljesítmény a magyaroktól. Bár furcsa ezt így kijelenteni, mert elég sok az idegen, ám ezen fölösleges folyamatosan nyammogni, a németeknél is alig játszott helyi születésű harcos! Ez már így marad, egészen addig, amíg a nagy zsét idegenben jobban lehet lehívni, mint saját hazájukban!

Ha már ilyen cudar kényelmetlenre váltott a Pickes kirándulás, pont alkalmas az idő egy kicsit eltávolodni a csatatértől. A közönség végtelenül élvezte a meccset, a nézőtéren nem volt tüzes kisgyerek, nem balhéztak.

Így is lehet szurkolni!