A játékos hazajött a legnépszerűbb egyesülethez, más lehetőség talán annyira nem lévén. Szépen teljesítették a kívánságát, meg a rutinja talán jól jöhet a csapatnak, gondolták! A zöld-fehérek vezetősége meg ezzel az akcióval jelezte, mekkora vonzerő az egyesület, lám-lám egy külföldön játszó is szívesen jön az Üllői útra, tehát tessék figyelni mi lesz ebből! Igazából nagy durranás nem lett, ha csak Hajnal átigazolása nem számít annak!


 

Az írásban arról volt szó, hogy Hajnal elindult egy UEFA tanfolyamon, csillagokkal együtt tanul. Hol Franciaországban, hol Svájcban és különben is, a felvétel sem volt olyan egyszerű, de Hajnal azt is megoldotta! Képek itt és ott, világhírű játékosok a magyar férfi oldalán, Maxwell, Nuno Gomes. Tényleg parádé, csak egy valami nem derült ki, legalább is számomra! Mit tanul Hajnal Tamás híres osztálytársaival? Mi lesz belőlük? UEFA valami, nemzetközi licenszes kereskedő, klubvezető vagy mi?

Éppen ez formázódott bennem, amikor egyszer csak beelőzött: a Videoton megint kikapott! A szerb edző megváltó Nikoliccsal. Tulajdonképpen ezt Henning Berg is lehozta volna, vele talán távolabb tántorogtak a nemzetközi kupában, aztán még is fenékbe rúgták a szezon végén, mert kilopta a kezükből az aranyérmet a Honvéd! Akkor ebből mi lesz? Mert a Fradi, bármilyen hullámzó teljesítménnyel is, de csak felmászott a téli tabella tetejére, talán még azt is elhihetik magukról, hogy ők lesznek a bajnokok a szezon végén!

Milyen elvek mentén választanak edzőt Székesfehérváron? A külső embert nem érdekli, hogy mennyiből csikorog a csapat, az legyen a vezetőség fájdalma! De miért nem képesek keresni olyan edzőt, aki tényleg jó csapatot formázna, hát az már komolyabb kérdéskör!