A férfiak már egy hete elindították a kamuflázst lövellő magyarázó generátort! Nem, baj, hogy kiestek, vagyis igen, de közben nem, hiszen így már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk!  Ami ugye megint blöff, mert évek óra marja egymást a Veszprém meg a Szeged, és mindig a Veszprém a bajnok.


 

A lányok meg csöndben araszolnak. A Győr esete azért is meredek, mert sorban esnek ki a nagymenők a meccsekről, szinte minden hétre jut egy térdsérülés. Semmi hiba, továbbra is erőltetik a színes linóleumot, a kézilabda hivatalos borításaként! Csak közben a vékony műanyag több kárt okoz, mint hasznot hajt! Kétségtelen jól mutat a borítás színe a tévében, de ez az utolsó erős érv mellette! De nem ez a fontos most!

 A Győriek úgy mosták ki a Buducsnoszt csapatát idegenben, hogy egy pillanatra sem akadt meg a mosógépük! Az is csodálatos, hogy nem a norvég kapus ász a főszereplő, hanem a magyar Kiss Éva, aki csúnyán belerondított a montenegróiak életébe!

Ennél sokkal jobb volt a magyar labdarúgás kishercegének botozása a közepesen unalmasra szennyezett Videoton - Újpest összejövetelen! A vendégek olyan gyáván játszottak, az edzőjük olyan sült hal volt a kispadon, nem is lehetett ebből más, csak vereség! Mégsem a lilák bénázása a csúcspont, hanem a tényleg Kishercegnek kikiáltott Kovács „Kokó” István botozása! Aki ugye csak névileg keverendő össze a bokszlegendával!

Ez a korábban fiatal, és tehetséges versenyző képes volt két büntetőt is elpocsékolni, bénábbnál bénább büntető rúgásaival! Kapott az élettől egy óriási lehetőséget, meg még egyet, kuka! Hasonló figura volt, mint az argentin válogatott Martin Palermo, aki egy válogatott mérkőzésen három, azaz három tizit hagyott ki! Utána hatalmas sztár lett, de akkor is!

Ha csak ezen múlik Kovács istensége, akkor rendben, különben meg ér röhögni rajta!