Korábban is mocorgott az igazság az edzőben! Élvezet volt olvasni a nyilatkozatait, ettől nyilván a megcélzott személyek, pl: húsos, gyengén látó játékvezetők vérnyomása kiugrott a koponyatetőn, de ha valaki idióta, akkor azt jelezni kell!


Nem pedig csak puncsolni, óh, hát az a játékvezető egy cuki pofa, csak a meccsnap reggelén, még az elutazás előtt nem talált parkolót a Tescoban, nahát persze ettől kicsit frusztrálttá vált, és emiatt egy tök szabályos gólt nem adott meg a DVTK-nak! Hát persze ettől a Diósgyőr fenékre esett,  az edző szeme meg  majdnem összecsukódott az idegbe jöveteltől! Bódog Tamás ezt szóvá tette, állítólag emiatt le is esett a szövetségi kapitányos összerakós játékról! Azt böfögték az ellen oldaliak, hogy mit fikázza ezeket a jó sporikat, és hiába igaz, ami miatt kikelt magából, akkor is ne pofázzon! Miért? Csak!

Erre most itt a legkeményebb cucc! Hangosan fog csattogni a net a Busai-esettől! Ilyenre még nem volt példa magyar osztályozón innen és túl! Komolyan ez nagyon kiütős játék! Bódog Tamás őszintén kritikus saját játékosaival, ezt láthatta, olvashatta a magyar sportra gerjedő népesség! Olykor bizony kiesett az internet a népek kezéből, amikor Bódog tréner beleszólt a bambuló arcokba, hahót kiabálva!

De ettől a busais esettől nagyon fog fetrengeni a köz! Öt sárga lapja hozta eltiltását, kihagyta a Balmaz elleni, amúgy már sorozatosnak mondható égést. Nem utazott el a csapattal a meccsre, pedig ez kötelező lett volna. Azt jelezte, otthonról figyeli a témát, egyszer csak kiderült, a Fradi meccsen mutatkozott!  Ezt pedig megtudta a tréner! Ekkora égést, az ostobaság Fásy mulatóját! Büntetés, a nyilvánosság röhögése, a támadások cunamija Busaira!

Ez rém kellemetlen sztori!