A hazai játékvezetői testület vezetője, a nagy sampion, aki 1994-ben egyszer csak ott barizott a vb döntő két kapitányával, sőt még azt is bevariálta, amikor gyönge szóval megdöntötte az egyik hisztis játékos fejét, ez kívülről totál úgy jött le, mint ha Puhl előtt hajbókolna a nagy hős labdarúgó. Szóval a nemzet Fősípja kivezette a jövő évi vb-ről Magyarország egyetlen résztvevőjét, Kassai Viktort. Ez a hír elsőre kicsit lazának tűnt, meg tele volt kételyekkel, de aztán egyre erősödött az oldal, amely személyeskedésre vezethető vissza!


 

Igen, a magyarság képes a világ bármely szegletében honfitársait megvezetni, becsapni, megfúrni, gonoszkodni, intrikázni, de hogy ez egy nemzeti szövetség keretein belül legyen látható, az vér ciki! Akik a híreket olvassák, arra gondoltak, Kassai tényleg egy két meccsen belehúzott, a németek nem rajonganak érte, pláne, hogy a párja is bekavart a Bayernes csajok kárára, csak ezt nézve talán jogos a nemzetközi arcok döntése a kimaradással! Itt-ott egy nagynak tűnő alamizsna meccs, meg BL próba, de szó nincs az orosz eseményről, már mit, hogy Kassai ott sípolna!

Aztán egyszer csak kifordult az igazság! Tényleg Puhl blokkolja Kassai szereplését! Az UEFA hivatalos szerve szépen írt a magyar bíróról, ugyanakkor értetlenkedve figyelik, mi történik Magyarországon! Állítólag, egy külföldi írás szépen lejegyzi, a magyar testületben mekkora a kavarás, kik a kedvezményezettek, kik a károsultak! Nyilván felhúzzák ezt a sztorit újabb történetek, amitől ámul-bámul a népesség! Nem szorosan ide tartozik, de például egyszer csak itthon felemelték a bírói korhatárt okosban! Persze ezek után csak bólogatnak a népek: tényleg pohosak, közösen látjuk azt is, olykor vakok, meg ide- oda fújnak, de hogy a vezetőség is így belehúzzon, hát az már szinte hihetetlen!

Aztán mégis!