Pedig még csak 35 éves, ott van Király Gábor 40 évesen még mindig véd, most már inkább védett! Szóval a holland, aki amúgy jenis származású nem fenyegeti többet a piszok jó bal lábával a rettegő kapusokat!


A jenis az egy vándorló nép, nincsenek semmihez kötve, élik ennek az életformának az összes előnyét, hátrányát! Van der Vaart is ennek köszönheti, meg persze az Ajax iskolának, hogy penge labdarúgó lett! 10 éves koráig, amíg be nem került a híres egyesület akadémiájára szünet nélkül labdázott, csak a foci érdekelte! Gyorsban bevágta magát a fényes karrier felé hasító járgányba, elébb Hollandiában alkotott, majd elvitték Németországba, ahol persze erős fenntartással fogadták a köhögős, krákogó nyelvet beszélő fickót, aztán amikor látták, hogy mennyire jó a viszonya a labdával, már nem akadékoskodtak! A Real Madrid gyorsan utánakapott, elvitte magához, egy remek ballábas játékos ott mindig megtalálja a helyét!

Kicsit maradt, majd lelépett Angliába a Tottenham csapatához egy kis varázslásra. Ott nem volt akkora a nyomás, jobban ment neki a játék, mégis visszament Németországba, régi csillogása helyszínére. Itt indult egy kalandos kis csajozós túrája! A felesége Sylvia Meis, most már így hívják, hiszen letolta magáról a van der Vaart nevet, elkezdett kavarni egy másik hapekkal – aki ráadásul egy magyar pilóta-, erre a csatár is kiszállt és jól elszerette Khalid Bhoularouz nevű roppant marcona csapattársa feleségét! Aki nem mellesleg Sylvia testi-lelki jó barátnője volt, sőt ugyan az a típus! Lett egy kisebb cirkusz Németországban, a bulvár zabálta a sztorit, közben a két érintett férfi játéka kicsit lejjebb eresztett. Egy spanyol kilépő közben összejött egy felettébb csinos holland kézis nőcivel, aki tényleg mutatós! Az asszonyka szült neki egy kislányt, van der Vaart még küzdött, hogy játszhasson, de mostanra becsukta ezt a könyvet!

Over!