Erre az újabb gyomrossal felérő kijelentés: a női válogatott elindult a vb-n, de mielőtt bárki nagyon előreszaladna a szakállas dán mágus számonkérésével, egy konkrét mondat már most felmentést adott az összes égésre, diadalra, bármire, mindenre! Azt mondta a nagyon magasan tartózkodó, eléggé felelős asszony, hogy itt nem számít semmi, egy évre előre építkeznek! Tehát lehet eső, lehet hó, majd jövőre lesz a nagy csattanás! Jövőre, amikor a csapat átlagéletkora több minta a 30 fölé emelkedik, bár nagy mentés Háfra Noémi 19 éve, szóval a jövő a jelen feladata. Nincs semmi gáz, ha a megfelelőre felplankolt Kim Rasmussennnel, irgalmatlan pénzért nem jutnak előre! Így a hivatalos száj!


 

Az út rögösséget jelzi, hogy a norvégok ellen már szünetben 10-el égett a női csapat!  Az egyik magyar edző szépen kalibrálta a jelenséget, a norvég válogatottban a híres- gazdag-eredményes Győrből több játszott, mint a magyarban! Katrin Lunde, aki amúgy korábban a győri köldökzsinórón nőtt életerősre, minimális erőfeszítéssel hozta a meccs legjobbja kitüntetést a szimpla megállós védéseivel! Löke szintén brutál volt, bár ezt Győrben is láthatta a nép, Mörk és Oftedal is magyar hétköznapok stabilitásától játszott kirobbanóan! A mieinkről meg kiderült, ami fényesen szuper lativusz a hazai kampionátóban, és mondjuk nem az ETO ellen, az a nemzetközi vonalon nagyon karcsú! Hiába a jótékony hivatalos ráhagyás, ez borzasztó volt! A dán vezér pedig csak tárogatta a karját, nem talált magyarázatot, hogy mi lett a csapattal!

Egyébként a magyarság sem érti, hogy mit akar Rasmussen? Nem fiatalít, nem a jövőt építi, marad a szimpla megúszás, a felelősség rátolása a nem tudja kire.

Így meg semmi értelme az egésznek.