Thomas Tuchel nagyon erősen letette a tudását a német bajnokságban, fiatal kistacskók csapatával ismét főerővé ütötte fel magát a Borussia Dortmunddal. Jól felépítette a bandáját, komolyakat repesztettek a nagymenőkön, szinte minimál tarifából, sehol nem látott zsenge fickókkal!


A PSG meg évek óta kóvályog abban az állapotban, hogy mindenük megvan, csak azok a nyomorult eredmények nem úgy jönnek, ahogyan azt várja a gazdag benzinkutas! Egymást váltva gyorsan pörögnek a trénerek!A pénz miatt és ezt jól beburkolva a kihívás kamuflázsába, a klubhoz dörgölőzött egy csomó kétes alak, akik ha nagyot alakítani annyira nem is, nagyot kiszakítani a pénzes kosárból hajlandóak! Ezeket a kusza agyú, magukat rém okosnak képzelő fickókat kellene rendben tartani a német embernek és szárnysegédje, Lőw Zsoltnak!
Dupla nehezék az aktában, hogy pár koma csak kicsivel fiatalabb, mint a főedző, ráadásul ezek az arcok eléggé híresek, tehát ők már megitták a frissítő vizük nagy részét, nekik ne pofázzon senki! Újabb taposóakna: a párizsi csapatban rengeteg a brazil játékos, ők köztudottan eléggé öntörvényűek. Ha esetleg egy olyan náció is tagja a keretnek, amellyel ez a brazil közösség már törzsi szinten is szemben állt, kész a frakciózás, azonnal fellobbanhat a revolúció, az ármánykodás, üzengetés, romboló edzés munka, feszült morális helyzet. Erős kihívás az önfejűek megdolgozása, egy irányba kényszerítése, a becsületes munka elvégzése! Ha ezzel mégis végzett Tuchel és Lőw, akkor jön egy újabb gubanc: Neymar! Ez a brazil élőlény a nagy egójával komoly kavaróerő, és nem csak a csapaton belül! Utólag persze mindent jól letagad, közben több csapatot is felkavaró kijelentései maguk a meteorit! Bátran belerondít mindenkibe, utána persze ártatlan arccal meghazudtolja az egészet, durva fake news-nak mondva minden korábbi szavát! Miközben maga Neymar egy fake news!