Nehezen érthető, hogy a svédek milyen apropóból veszekednek az olaszok ellen kiselejtező címén! Eddig a szőkék örökké elsőnek érkeztek mindenféle Eb-re, vb-re. Soha szó nem esett arról, hogy nélkülük rendeznek bármilyen foci karnevált. Igaz, hamar kijutottak, de arcuk nagyságához mérten indokolatlanul gyorsan haza mentek!


Legutóbbi mély nyomásukat még a pufók fejű Brolinnal tolták le, de annak is már vagy 20 éve. Az olaszok meg pláne nehezen fogható állapotban gyötrődnek. Osztályozó a labdarúgás vonaglóinak, akik már egy pár scudettot felvarrattak a Sqaudra mezére? Vagy Mazzola? Na, az öreg csóka bizonyosan csóválja a fejét a mai játékosok gyengesége miatt! Egy digó a pótselejtezőn? Ez annyira hihetetlen, mint a magyarok részvétele bármilyen nemzetközi labdarúgó sporteseményen!  Esetleg valami spartakiád még kiadhat egy véletlen válogatottas kalandot, de már az a szerveződés is kihalt. Vissza a svéd-olasz pötyögéshez. 1-0-ra győztek a helyiek, de a játék legalább élvezetes volt, mint egy hal élete az akváriumban.

A másik meccsen, de az már inkább barátkozós, a németek végre eljutottak Londonba. Ők jövő nyáron bevehetik Moszkvát, de előtte nyugaton ismét bemutattak egy gida csapatot! Hogy ez a Joachim Löw sosem fogy ki a fiatal, tehetséges csikókból, az végképpen idegesítő! A sok kisgyerek mellett még egy premier beszorult az estébe! A dajcsok előadták az új mezüket! Semmi okosság, csak leporolták a régit, divatos autós kifejezéssel élve ránc felvarrták a 94-es sikeres trikót.

A magyar válogatott meghallgatta Luxemburg grófja előadását, a vendéglátók vastapsával!