Az Özil-ügy egyelőre nem halkult el, sőt a fater még megdobta a sztorit egy elég jól robbanó kijelentéssel: a vérig sértett fia helyében ő biztosan és gyorsan ledobná a válogatottságot, marják szét a német népek, akik akarnak, de ne Mesut Özilt! Miközben a srác annyi mindent tett az országért! Igaz Oroszországban csúnyán beborult, de arról most nem illik beszélni!


 

Miközben Seehofer belügyminiszter éppen belpolitikai válságba manőverezte az országot, a háttérben, egy csöndes kis zugban nyilatkozott Felix Brych játékvezető, aki a Nationalelffel együttesen égett szénné! Ő azonban nem a labdával lett gúnyolódás, sőt nevetség tárgya, hanem a sípjával, botrányosan rossz döntésével! Brych volt az, aki a Szerbia-Svájc mérkőzésen a gólvonaltól talán három méterre egy brutális, látványos, három szereplős ketrec harcot nem úgy ítélt meg, ahogyan kellett volna!

Alekszandar Mitrovicsot két svájci védő, Lichsteiner és Schar döngölte a földbe teljesen szabálytalanul. Ez még akkor történt, amikor a szerbek a jogosan megítélt büntetővel továbbjutásra esélyesek maradhattak volna. De nem. Semmi nem történt, a video bírói testület még csak reagálni sem reagált a Holdról is jól látható szabálytalanságra. Amiért nem egy, inkább kettő tizenegyes kellett volna kapni a szerbeknek! A FIFA tőlük totálisan szokatlan módon, a meccs után azonnal kivonta Brych játékvezetőt a forgalomból, pedig aztán ő a német válogatott extra gyors kiesésével akár a döntőig hasíthatott volna!

A sportbíró hazaérve azt ejtette ki a száján, hogy nagyon haragszik az egész bírói stábra, amiért nem jelezték, mekkora szabálytalanság történt! Kiborult a béna, tehetetlen asszisztensei miatt, mérgével beborította a videós stábot!

Egyet felejtette el: a maga hibáját elismerni!