A masszív bekk elkezdett gondolkodni, az addigi príma mutatványát akarta csúcsra járatni, abból pedig az lett, hogy David Silva, ez a minden hájjal megkent ravasz spanyol kegyetlenül kihasználta a bénázás adta lehetőséget és berúgta a győztes gól a Manchester Citynek! Posch jól jött egy kósza beadásra, övé volt a labda, és ahelyett, hogy jól kibikázta volna a fenébe, variabútorozni kezdett!


Majd ő megmutatja, igen is lehet elegánsan kihozni a lasztit, nem pedig csak elrúgni! Hiba volt! Silva ott termett, amit nem tett meg a bamba német védő, azt ő igen, elvette a bőrgolyót, ami amúgy mára tiszta műanyag, de legalább az idei példány érdekes, és jól beverte a bal alsóba! Egészen eddig a maflaságig betyárul tartotta magát a szemtelenül fiatal edző Nagelsmann csapata, kajakra jól felkeményítették magukat, olykor tüskésen szúrósan veszélyes támadásokat vezettek, a védekezésük is egész kanos volt, amitől meg a szupersztároknak kikiáltott angol csapatot formázófickók bőven zavarba jöttek, és csúnyán rontottak döntő szitukban, sorozatban! Ettől persze még jobba felszívta magát a német falusi együttes, és majdnem odatették a meglepetést a BL csoportmeccsre, aztán jött a végzetes buflákoskodás! A pályán tartózkodott, látható volt egy magyar ember is, aztán egyszer csak lepattintották onnan, nyilván mindenki látta, hogy nem alaptalanul!

A Manchesternél iparkodott egy német, Leroy Sane, akiről elég sok rosszat írtak, mondtak, a német válogatottból is kisöpörték, miközben elég jó kis játékos!  Azt sütötték rá, hogy óriási tehetségénél csak az egója nagyobb, ezt pedig itt is szépen hozta! Bár az egyenlítő gólnál jól látott utána viszont már csak a maga boldogságára, önmaga szerelmére forgolódott, totál fölöslegesen!

Ebből aztán tényleg nem lesz világsztárság!