Igazából ennek a mondásnak csak az egyik fele érvényes Supka Attilára, a Budapest Honvéd vezetőedzőjére! Viszont, cserébe ő folyamatosan csak panaszkodik! Igaz egyszer nyertek bajnokit, akkor is viccesen köhécselt, ám előtte zakóztak, arra is hozott egy csúf dumát! Talán okosabb, szerencsésebb lett volna, ha előbb belátja saját hibáját, vagy egyáltalán meg sem szólal, és nem kezd el marhaságot beszélni a szája!


 

A Honvéd a meghökkentő nevű, ami ennél még sokkal nagyobb gáz, teljesen ismeretlen, elképesztően amatőr luxemburgi Progrés Niederkorn csapatával szemben esett ki a közelmúlt magyar bajnoka. Eddig teljesen szokványos s sztori, hiszen magyar csapatok eddig rendre július végére, augusztus elejére tutira kiiratkoztak mindenféle zűrös, és csak fáradtságot okozó kupácskából! „ Csak a bajnokságra koncentrálunk” ez gerjedt a kifogás generátorral a nyilatkozatukra! Sajnos a honi labdarúgásban egyáltalán nem újdonság, hogy egy Luxi csapat verjen oda, elég a nemzeti csapat botrányára gondolni, Luxemburg legjobbjai ellen. Arra sem találtak, de nem is lehet elég masszív magyarázatot találni, klubszinten meg még gázabb a kiesés.

 Ezután Supka edző tovább tolta a hangját, beleállt a magyar szövetségbe, mondván: hogyan gondolja a központi szerv, a nyári forróságban bajnoki meccseket szervezni? Pedig ekkor győztes meccs után voltak! Igaz, ennél a véleményformázásnál már előre jelezte, tudja, hogy megkóstolják a szavai miatt, de nem bánja!

A Paks elleni bajnokira panaszkodott a tréner, nem a csapatát kritizálta a sovány siker miatt, a szövetséget tette felelőssé a vékony eredmény, meg a dadogós mutatvány okán! Kikérte magának, hogy vasárnap este forróságban labdázzanak, ezt nem teheti meg a játékosokkal senki, botrány és így tovább! Ezzel aztán kiderült amúgy minden oké, a dumazsokékat csak az időjárás, a nézők, a rossz gyep, és a Nap zavarja! Különben patent az egész!