Az orosz labdarúgó vb előtt, mint minden nagy tornát megelőzően elkezdődött a póker parti: mi lesz a nyűglődő sztár sorsa, melyik lesz az új klubja? Eddig csak a cirkusz ment, óriási találgatások, aztán leeresztett az egész, CR ismét lenyűgözte Madridot, a csapattársait, pár trófea, elképesztő gólok, de amint megszokták csak a Real mezében!


 

Idén sem volt másként, már a spanyol bajnokság végén elkezdődött a nyilvános nyavalygás. Nem jó az egész, sajnáltatta magát a portugál, berobbant Zidane lelépése, állítólag ez is nagyon betett a sztárnak, alaposan megrángatták adó ügyben, mondjuk ez önkéntes döntés volt, ráfogta a menedzsmentje, hogy nem adják meg a fizetésemelést, szóval forrongott, hőbörgött, találgatott az egész világ: na vajon marad-e a végén a BL-győztes együttesben Ronaldo?

Aztán kiderült a portugál nem csak hamukázott, amikor távozásáról beszélt! Szóba jöhetett volna a zsíros fizetésű, álommeló Kínában, a PSG is keményen dolgozott az átigazoláson, behintették a Manchester Unitedet, aztán a csillagközi robbanás: Juventus!

Olaszországban életszerűen, fő állásban imádják a focit, eddig is megzabosodtak a szurkolók, ha erről volt szó, de hogy egy ennyire utált ellenfél jöjjön a Serie A-ba, az kétségtelenül napkitörés! Pláne ahhoz a csapathoz, amelyet tavasszal személyesen ütött ki a BL-sorozatból, pedig akkor a Juventus teljes állománya nagyot akart álmodni. A Real elleni meccs előtt kimondottan piszkosul nagyot mentek a nagyképűre fellazult Tottenham ellen, tehát volt alapja, hogy a nyikorgó Real Madridot kiüssék. Nem sikerült, Ronaldo és bandája, amikor kellett, odavert. A gyűlölt férfi ősztől Olaszországban pöröghet! Ott ahol kőkemények a védők, az ellenfelet megöli a szurkolói utálat.

A gólkirály Olaszországban! De hol van ez ahhoz, hogy a 7 évvel ezelőtti magyar gólkirály, Andre Alves Mezőkövesdre igazolt!