Nyilván abban senki sem kereste. Viszont a ládagyár a csalás miatt, mert, hogy benzinnel oltották a tüzet, porig égett! Az a másik emlékezetes szál, amikor a nagyszerű Rajhona Ádám megformálta „Falkay elvtárs” a zárt videó rendszeren kukkolta a női öltözői életet, közben pedig legendásan csattogósan  rázta a kefíres dobozt!


 

Az összefüggés a Dzsudzsák Balázs interjú és a film között az, hogy a már 31 éves férfi megint rátolta Magyarországra a felelősséget! Tehát nem hogy a hibákat elismerte volna, még dobott a tűzre egy kis benzint, újból maga ellen hangolva az egész Kárpát-medence populációját! Még és még, tovább tolja a problémát, még most sem vizsgálja önnön felelősségét! A játékos szerint a népi oldal okozta a szégyenteljes vereségeket, miattunk égett Európa, de még talán a világ előtt porrá.

Dzsudzsák kitért arra, sokan megkérdőjelezik az ő 93 válogatottságát! Sértődötten vág vissza a kételkedőknek! Az itthoniak viszont kétségbeesetten kaparnak, hogy felugorjon az emlékezetükbe legalább 5 jó meccs, ahol Dzsudzsák tényleg azt a szerepet töltötte be, ami miatt behívták a válogatottba! Hiába a vad kapaszkodás, nem áll össze a minimális szám!

Nem attól veszett meg a magyar néző, ha kikap a válogatott, az mással is előfordul rengetegszer. A bosszantó, ha látható a lélektelenség, a gyávaság, az alibizés, ami az utóbbi években egyre sűrűbb a csapatnál. A felesleges hangulatkeltő rángatózás, kamu fetrengés,  a nézők szimpla hergelése az ellenfél irányába! Válasz helyett Dzudzsák még ráteszi a pénz kérdéskörét. Kit érdekelne mekkora a vagyona, ha látná őt a szurkoló meghalni, szétszakadni a csatában? Ehelyett dacos beszólás, vad kaszabolás, mások súlyos hibáztatása meg a szokásos, unalmas blöff szöveg!

Semmi sem változott!