Az új vizsgálat egyre erősebben konkretizálja a satu agyú védő szellemi állapotát! Loris Karius kétségtelenül az idei BL döntő legszánalmasabb figurája. Volt. Talán még nem késő, új állapotba kerülhet a Liverpool német kapusának botrányos minősége! Egy gyorsnak nem mondható komputeres vizsgálat kiderítette, Karius akár agyrázkódást is szenvedhetett egy tök fölösleges, de roppant gusztustalan, alattomos támadás után, amit Ramos elkövetett!


A madridi bérgyilkos egy ütközésnél úgy fejen könyökölte Kariust, aki elveszthette józan gondolatát is. A sprőd védő egy akciónál kőkeményen beletrafált a kapus koponyájába. A vizsgálatot végző bostoni fődoki összefüggést lát az esetben.

Pepe egykori madridi hentes és védő súlyos örököse a Real Madrid csapatkapitánya. Szóval ez az ember az, aki kijelölt, vezérként, követendő példaként állhat a többiek előtt! Mondjuk, hogyan kell eltenni láb alól az ellenfél legveszélyesebb csatárát, illetve miként szabad kiütni könyökkel egy kapust, ha már éppen arra járt. Természetesen mindezt büntetlenül. Salah szedálására, és Karius kiütésére is csak utólag zizzent rá a népesség, ekkora Ramos sokszoros BL győztes. Későbbiekben talán még világbajnok is lehet, ha úgy adja az oroszországi torna!

Ugyanakkor pedig brutálisabb, mint egy falka hiéna, keményebb a Sakál című film rossz hőse, Bruce Willis megformázásában. Közben meg példakép. Még egy darabig! Biztosan lesz valaki, aki Ramos áldozataiért, vagy csak szimplán személyes indíttatásból olyat odapörköl, hogy az infúziós állvány adja a másikat!

Sokáig nem lehet büntetlenül terrorizálni a gyepszőnyegen, különösen Angliában lesz erre kilátása a hátvédnek. Liverpoolban száz biztos, hogy nem felejtik el őt a kettős kiiktatási manővere miatt. Az a másik fix, bárhová is vetődik a Real Madriddal Nagy Britanniában, a semmit el nem felejtő brit szurkolók megtalálják. Durván megkínálják. Ramos pedig van olyan kemény arc, hogy állja majd.

Ameddig lehet biztosan!