Na, ezek a kese írek megpróbálták a germánoknak megmutatni, milyen a brit levegő! Amit aztán a 77 másodpercben kapkodva szedtek! Ekkor, a Bayern mellőzött vérpofija, Sebastian Rudy olyat csűrt a léc alá, hogy még a kényes angol szpíkerek is belereccsentek! Ez a fiú még nem a legerősebb kés a bajorok konyhaszekrényében. Egyelőre csak szokja az FC Hollywood atmoszféráját, de ha sorozatban ilyet pörköl a Bundesligában, akkor az amúgy méltatlanul híres Thiagonak a fal adja a másikat!


 

Mondom, továbbra sem ez a lényeg, még az sem, hogy a régen ügyetlen bufláknak elkönyvelt Sandro Wagner, aki tényleg nem egy cseltankönyv, négy válogatott meccsén négy góllal mattolta az aktuális ellenfél kapusát! Az írek is csak olvasták Wagner bemutatóját! Az erőcsatár veszett volt a gólja előtt is, de vagy a kapus hárított vagy a kapufa mentett! Közben arról sem szabad elfeledkezni, hogy az arcátlanul fiatal, elképesztően tehetséges német védő, Joshua Kimmich 22 évesen már 22 felnőtt válogatottságnál tart! Az összes magyar fociőrült asztalra borult arccal hüppöghetne, ha nem egy jobb bekk, de bárki 22 évesen, éles mérkőzésen rendszeresen játszana a válogatottban! Nem pedig macskavakargató edzőmeccseken. Ennek a magyar állandóságnak, a jövő emberének nem kell olyan arcátlan, de tökéletesen kivitelezett gólt pirítani, mint ahogyan Kimmich tette! Négy védő között, egy falatnyi helyre döfte a labdát! Kapásból, nem leengedve a földre, ügyetlenkedve, bebotozva, hanem erőből, okosan, ravaszul, nagyfiúsan!

Az igazi téma az, ahogyan Thomas Müller vezére volt a német válogatottnak! Nem ment neki a játék, de bíztatta a többieket, egy sérülésnél majdnem megcsókolta a beteg játékos bibis lábát! Példakép volt, mély alázattal a Válogatottja, a Hazája iránt!

Ez az, ami hiányzik a magyar szurkolóknak!