Legutoljára Krisztus előtt kicsivel történt hasonló, de az a klub, amelyik nyert Veszprémben, azóta már nem is létezik, de már az emberek sem emlékeznek rá. De ha már egyszer felugrott ez a hír, csak ráfordultak páran. Hiszen ez maga világ nyolcadik csodája.


 

Nincs épkézláb férfi kézis, aki ne ott játszana, tiszta világválogatott! A bajnokság rangadóján a Mol-Pick Szeged győzött. Az a csapat, amely tavaly ugyanezt a nyaklevest kapta Szegeden. Na, most ugyanez, csak a Telekom Arénában. Pedig a Veszprémben ott van szinte minden remek zsugás, vagy ott fog majd játszani. Nagyon várja a népesség Nicola Karabatic feltűnését. Ahhoz sem kell már sok!

A legutolsó hazai igazolásuk egy magyar vizsla volt, még is csak egy kutya! Amelyik ugyan ugrándozik, játszadozik a labdával Vranjes gazda nagykovácsi villájában, csak hát ez meg nem kézilabdázás! A klubnál nem telik el úgy hét, hogy ne dobnák ki a közönségnek: ez meg ez a nagyszerű, amúgy külföldi kézilabdázó, 2018-tól, ’19-től ’20-tól biztosan a magyar rekordbajnoknál játszik!

Erre tessék piff neki, a jól fizetett zsoldossereg – egy amúgy igazán komoly téttel, csak presztízzsel bíró meccsen – szenvedett vereséget.  Az amúgy ide-oda tántorgó Szeged lelőtte őket a saját barlangjukban. Na, ebből mi lesz? Ljubomir Vranjes újabb varázslata eltűnt a semmiben, a nép meg várta a mágus elemzését a bukásról.

Csend. Viszont peches időzítéssel pont most vált láthatóvá, az amúgy magyar szövetségi kaptány miben látja a magyar a magyar bajnokság és kézilabda szenvedését.