Itt meg a pihentető, jótékony türelem, totális felmentésként az egyik vezetőasszony bemondta, hogy ez az év, ez a vb nem számít, jövőre kell majd nagyot durrantani! Tehát semmi felelősség, csak a nyugi az építkezésre! Miközben a jövő nem épül, csak egy fiatal, Háfra Noémi kapott lehetőséget! Maradt Görbicz Anita, aki, hát, hogyan is legyen leírva szépen, szóval nem ő a jövő!


 

Az egész német világverseny olyan, mint a zacskóba csomagolt meleg semmi! A múlt is bizarr, a jelen kimondottan kínos, a jövő meg még nem látható! Rendben, a norvégok is évek óta ezzel a kerettel mozognak, csak közben egy pár aranyérmet csak a nyakukba akasztottak! A magyaroknak meg a zavaros magyarázkodás!

Felettébb érdekes, hogy az argentinok elleni meccsen a fő motivációt az jelentette, hogy Rasmussen kit küld haza Szucsánszki Zita érkezésével! Erre hegyezték a győzelem utáni mondanivalójukat a játékosok, és erre élesített a riporter is. De ilyet! Ha nem jön a Fradi kézise, akkor marad a nyomasztó rossz játék? A vb harmadik fordulójában az ellenfél legyőzése nagyjából akkora feladat volt, mint a magyar női pólósoknak az indiai válogatott elleni kötelező!

 18 góllal győzött a magyar csapat, ettől csak az itthoni felfeszülés lazult talán minimálisat. A nagy kérdésre a választ a csütörtöki, lengyelek elleni mérkőzés adja! Mind a kettő csapat egy-egy győzelmet hozott össze, míg a kihívó letörte a svédeket, a magyarok Argentína ellen győztek csak!

A polák meccs lesz az igazi választó vonal!